Wij zijn CurrentWerkt

Wij zijn een ‘uitzendorganisatie’ waarbij het sociaal-maatschappelijke en het commerciële element hand in hand gaan. Onze primaire bemiddelingsdoelgroep bestaat uit kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt: mensen met een detentie verleden.

Wij benaderen de markt actief om onze kandidaten onder de aandacht te brengen. De gemeentes (en in het geval van de gedetineerden de gevangenissen) worden ontzorgd in de nazorg(verplichting). Die taak nemen wij over. Een goede match met toekomstperspectief voor zowel bedrijf als kandidaat is erg belangrijk. Dat bereiken we door intensieve coaching en begeleiding. Het hebben van een passende baan zorgt niet alleen voor maatschappelijke aansluiting, maar vermijdt ook een uitkeringssituatie. Wij zorgen voor de basis van waaruit de kandidaat weer volwaardig deel kan uitmaken van de samenleving.


Gerealiseerde projecten

  • in 1,5 jaar bijna 100 succesvolle plaatsingen/werktrajecten bij uiteenlopende werkgevers en in diverse branches
  • diverse werkleertrajecten, waarbij de werkgever investeert in de kandidaat

Wij beschikken over een landelijk netwerk van bedrijven waarmee we samenwerken. Branches waarin wij o.a. actief zijn: kantoor, bouw, schoonmaak, energiesector, installatietechniek, isolatietechniek.


De naam ‘CurrentWerkt’

Betekenis van ‘current’: stroom, stroming, richting. Het woord ‘werkt’ gaat over de inhoud van onze werkzaamheden. In ons beeldmerk vormt een brug de verbinding tussen de woorden ‘current’ en ‘werkt’. Vrij vertaald is onze aanpak: zorgen voor stroming die leidt tot werk. Vroegtijdige betrokkenheid en coaching van de kandidaten zorgt voor een positieve stroming in het vinden en begeleiden van een passende werkomgeving voor werkzoekenden. CurrentWerkt werkt écht!


Contact

Vlamoven 34
6826 TN  Arnhem

Berkenwoudestraat 14
3076 JA  Rotterdam
 
info@currentwerkt.nl 

(085) 070 28 90

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij Currentwerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan Currentwerkt!