(085) 070 28 90     info@currentwerkt.nl

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

CurrentWerkt wint Rotterdamse LEF Prijs 2022!

Wij zijn CurrentWerkt

CurrentWerkt is niet zomaar een uitzendbureau. Naast het sociale aspect, denken wij ook
aan het commerciële aspect. Iets waardoor wij een ondernemer goed begrijpen. Wij ontlasten en denken mee met de organisatie. Hierbij richten wij ons op kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, voornamelijk mensen met een detentieverleden.

Wij streven naar een inclusieve samenleving

Uitzenden
Met onze échte Rotterdamse mentaliteit; “geen woorden maar daden”, ligt de focus bij ons op de mogelijkheden. En die zijn er! Wij zijn altijd actief bezig met het benaderen van de markt om onze kandidaten onder de aandacht te brengen en zo snel mogelijk bij een passende functie te plaatsen.

Coachen
Een ijzersterk toekomstperspectief is wat wij centraal zetten tijdens de zoektocht naar een baan voor onze kandidaten. Dit is terug te zien in de manier waarop wij onze kandidaten begeleiden en coachen. “Binnen beginnen is buiten winnen” is één van de motto’s waar wij overtuigd van zijn. CurrentWerkt is er in de begeleiding al vroeg bij om te kijken welke kant de kandidaat het beste op kan en wat hiervoor nodig is. Zo zorgen wij ervoor dat de terugkeer van de kandidaten in de sociale samenleving geleidelijk
verloopt. Verder coachen wij de kandidaten ook tijdens het werk. Dit doen wij aan de hand van een buddy, iemand die de kandidaat ondersteunt waar nodig.

Opleiden
Bij de begeleiding van onze kandidaten wordt er gekeken naar of de benodigde diploma’s en/of certificaten al tot hun beschikking zijn. Is dit niet het geval, dan zorgt CurrentWerkt ervoor dat zij de mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen en wel aan deze kwalificatie eisen te kunnen voldoen. Hierbij zien wij de kandidaten als ruwe diamanten die hier en daar nog wat bijgeslepen moeten worden zodat zij een nieuwe frisse start kunnen maken. Wij geloven in de groei van detentie naar potentie!

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij Currentwerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan Currentwerkt!