Werkzoekenden

Vind een passende baan

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je langdurig werkloos of ben je ex-gedetineerd, dan valt het vaak niet mee om aan de bak te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat er ruimte is voor het talent van iedereen. Want er is werk genoeg, je moet het alleen weten te vinden en dát is onze specialiteit. CurrentWerkt is de schakel tussen jou en de werkgever. Natuurlijk helpen we jou ook als je gewoon op zoek bent naar een andere baan!


Hoe helpen we jou aan werk?

Natuurlijk praten we eerst uitgebreid met jou over jouw opleiding en werkervaring en natuurlijk wat je graag zou willen doen. Waar ben je goed in? Wat wil je nog leren? Hoeveel uur wil je werken? Als het nodig is, dan krijg je van ons een opleiding of cursus. Als we genoeg van jou weten, gaan we direct aan de slag om een baan te vinden. En daarna houdt het niet op. We begeleiden jou ook als je aan de slag bent bij een werkgever. Daarover vertellen we jou alles in het eerste gesprek.

Zit je nog in de gevangenis en wil je zo snel mogelijk aan het werk na je vrijlating? Dan komen we al voor je vrijlating met je praten.*


Bij welk soort bedrijven

Veel van de banen die wij vinden zijn bij kantoren, in de bouw, schoonmaak, energiesector, installatietechniek, isolatietechniek.

Als je via de button een e-mail naar ons stuurt nemen onze medewerkers contact met je op voor een gesprek.

 

* ex-gedetineerden met een drugsverslaving of een geestelijke beperking begeleiden we niet.

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij Currentwerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan Currentwerkt!