(085) 070 28 90     info@currentwerkt.nl

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

CurrentWerkt wint Rotterdamse LEF Prijs 2022!

Werkzoekenden

Jij wilt aan de slag en wij kunnen jou helpen. Uit ervaring weten wij dat als je langdurig werkloos of ex-gedetineerd bent, het niet altijd even makkelijk is om aan een baan te komen. CurrentWerkt maakt zich hard voor het talent van iedereen. Wij geloven in de kracht van detentie naar potentie!

Hoe helpen wij jou aan een baan?
We beginnen met een een uitgebreid gesprek. We kijken naar je opleiding, werkervaring, maar vooral ook naar wat jij wilt. Als wij een goed beeld van jouw kennen en kunnen hebben gaan we direct aan de slag. Wij starten met zoeken naar jouw baan! Daar houdt het niet op. Wij gaan verder. CurrentWerkt begeleidt jou naar een nieuwe baan, maar ook tijdens je werk. We denken altijd met je mee en bieden zelfs opleidingen en cursussen aan. Zo krijg jij een steeds sterkere positie op de arbeidsmarkt.

Wat voor soort werk ga je doen?
Dit is heel verschillend. Wij hebben banen bij kantoren, in de bouw, schoonmaak, de energiesector, installatie- en isolatietechniek en nog veel meer. Er zit vast wat voor jou bij!

Zit je nog in de gevangenis en wil je zo snel mogelijk aan de bak als je vrij bent? Heel goed. Dan komen wij al voor je vrijlating met jou praten.* Met één druk op de knop kun je een mail naar ons sturen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

*Ex-gedetineerden met een drugsverslaving of geestelijke beperking begeleiden wij niet.

Aanmeldformulier werkzoekende

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij Currentwerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan Currentwerkt!