(085) 070 28 90     info@currentwerkt.nl

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

CurrentWerkt wint Rotterdamse LEF Prijs 2022!

SROI - Social Return On Investment

Wil jij als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen en tegelijkertijd kosten besparen? Dan is het uitbesteden van Social Return On Investment (SROI) bij CurrentWerkt dé oplossing!

Bij CurrentWerkt weten we als geen ander hoe belangrijk het is om als bedrijf een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Onze experts hebben de juiste kennis en ervaring om SROI-projecten te beheren en uit te voeren, zodat jij als bedrijf aan jouw verplichtingen voldoet en tegelijkertijd een positieve impact hebt op de samenleving.

Door het uitbesteden van SROI bij CurrentWerkt bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar zorg je er ook voor dat jouw bedrijf een grotere kans heeft op het winnen van aanbestedingen. Bij CurrentWerkt kun je voor SROI uitbestdingen terecht in de vorm van het leveren van personeel, het uitbesteden van productie- of assemblage opdrachten, maar ook voor cateringklussen.

Bij CurrentWerkt zijn we gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun SROI-doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor een optimaal resultaat voor zowel jouw bedrijf als de samenleving met ons sociale hart. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van SROI? Neem dan contact op met CurrentWerkt en laat ons je helpen om jouw doelen te bereiken!

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij CurrentWerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan CurrentWerkt!