(085) 070 28 90     info@currentwerkt.nl

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

CurrentWerkt wint Rotterdamse LEF Prijs 2022!

Gemeenten

CurrentWerkt begeleidt diegenen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar écht werk. Wat wij daarmee bedoelen zijn mensen die langdurig werkloos zijn of een detentieverleden hebben. Wij gaan actief op zoek naar mooie kansen voor onze kandidaten. Bij deze zoektocht neemt CurrentWerkt alle rompslomp rond gemeentelijke (na)zorgverplichting uit handen. Dat wil zeggen; regelmaat en het opbouwen van een dagelijks ritme met een inkomen uit werk als basis. Op deze manier voegt CurrentWerkt waarde toe. Zowel aan het commerciële proces als aan de maatschappij.

Intensieve begeleiding van kandidaten
Wij begeleiden onze kandidaten op een intensieve manier. Dit doen wij samen met gecertificeerde (job)coaches en diverse ervaringsdeskundigen. Wij zijn ervan overtuigd dat het zo vroeg mogelijk aan de slag gaan met de kandidaten enorm veel voordeel heeft. Wanneer de (ex-)gedetineerden nog binnen zitten zijn wij al bezig met het klaarstomen. Bij CurrentWerkt weten we waar we over praten en vooral met wie we praten. We bouwen een vertrouwensband met onze kandidaten op en begeleiden ze aan de hand van onze kennis op het gebied van re-integratietrajecten. De intrinsieke motivatie van de kandidaat vergroot waardoor de kans op een negatieve afloop minimaal is. Het resultaat bij kandidaten die intensief gecoacht worden door CurrentWerkt is onder andere:

  • een betere weerbaarheid
  • meer zelfvertrouwen
  • betere gezondheid
  • (om)scholing
  • deelname aan de maatschappij
  • competentieontwikkeling
  • financieel de controle (her)pakken
  • progressie in huisvestingssituatie

 

Hoe ondersteunen wij de gemeenten?
CurrentWerkt fungeert als een vraagbaak. Voor vele gemeenten en (gemeentelijke) instellingen zijn wij het aanspreekpunt en sparringspartner. Wij denken mee. Verder koppelen wij jobcoaches aan de kandidaten zodat ze intensief begeleidt kunnen worden en helpen wij bij het vinden van huisvesting. CurrentWerkt zorgt ervoor dat de kandidaten weer onderdeel worden van de maatschappij. Daar houdt het niet op. Wij maken ons hard voor onze kandidaten. Wij zorgen dat zij diploma’s & certificaten behalen, bieden hulp bij het opstellen van een CV én wij zoeken uiteraard actief naar een toffe baan.

Wat hebben wij zoal gedaan?
In de afgelopen 2 jaar heeft CurrentWerkt niet stilgezeten. Integendeel. Samen met ons ijzersterke team hebben wij zo’n 200 succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Een mix van werk- en werkleertrajecten bij een scala aan werkgevers in verschillende branches. Wij zorgen dat onze kandidaten goed terecht komen en stappen kunnen zetten naar een mooie toekomst.

Ons landelijk netwerk van bedrijven is de reden dat wij dit hebben kunnen realiseren. Binnen het CurrentWerkt netwerk vallen bedrijven in diverse branches. Onze kandidaten komen daarom op verschillende plekken terecht en zo is er altijd wel een toffe baan beschikbaar voor de juiste kandidaat. Het kan zijn dat ze terechtkomen op een kantoor, in de bouw, schoonmaak, de energiesector, installatie- en isolatietechniek. Met onze échte Rotterdamse mentaliteit; “geen woorden maar daden”, ligt de focus bij ons op de mogelijkheden. Want die zijn er!

Wil je graag wat meer diepgaande informatie over ons specialisme en manier van werken? Bekijk dan gerust onze factsheet of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Binnen twee dagen zal één van onze accountmanagers contact opnemen.

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij CurrentWerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan CurrentWerkt!