(085) 070 28 90     info@currentwerkt.nl

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

CurrentWerkt wint Rotterdamse LEF Prijs 2022!

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

De prestigieuze Nieuwe Helden-prijs is gewonnen door Current Werkt. Deze bijzondere prijs is verbonden aan VNO-NCW West en draait om ondernemingen die nog jong en/of relatief klein in omvang mogen zijn, maar die bovenal innovatief zijn en een positieve impact maken op een maatschappelijk relevant thema.

Winnaar Current Werkt is een vooruitstrevend uitzendbureau met een maatschappelijke opdracht, op weg naar een meer inclusieve samenleving. Zij helpen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan, specifiek mensen met een detentieachtergrond. Niet zomaar een uitzendbureau dus en het slagingspercentage is bovendien bijzonder hoog én het terugval-percentage uitzonderlijk laag. ‘Van detentie naar potentie’ is hun prachtige motto!

#RotterdamseOndernemersprijs #ROP2022 #Rotterdam #NieuweHeldenprijs

Burgemeester Aboutaleb reikte deze prijs uit aan Hilal Makhoukhi!

Foto: Frank de Roo

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij CurrentWerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over een CurrentWerkt!