Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan?

Als werkgever wilt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden, maar ziet op tegen het regelwerk en de risico’s. Of moet u in het kader van een aanbesteding voldoen aan eisen rondom Social Return on Investment (SROI) en vraagt u zich af hoe u dat aan moet pakken. Wat de vraag ook is, wij helpen u het te realiseren zonder dat dit uw organisatie belast met extra werk. Wij selecteren en begeleiden de kandidaten en dragen indien gewenst alle werkgeversrisico’s voor u.

Onze aanpak in het kort

  • U geeft aan welke vacature u heeft of welke werkzaamheden u anders wilt organiseren.
  • We stellen in nauwe samenspraak een functieprofiel op.
  • We selecteren geschikte kandidaten.
  • Wij stellen 1 of 2 door ons geselecteerde kandidaten aan u voor.
  • Indien gewenst komt de geselecteerde medewerker bij ons in dienst en wordt bij u gedetacheerd.
  • Dan gaan we een samenwerking aan voor een langere periode.
  • Daarna kunt u de kandidaat in dienst nemen of het detacheringscontract verlengen.


Intensieve begeleiding

Wij bieden onze kandidaten intensieve begeleiding. Elke medewerker heeft een persoonlijke accountmanager met wie hij wekelijks contact heeft. Deze bespreekt de voortgang, ondersteunt en stuurt zo nodig bij. De medewerker kan te allen tijde met zijn vragen bij ons terecht. Een medewerker met een detentieverleden is niet anders. CurrentWerkt heeft ruime ervaring met ex-gedetineerden, een ‘nieuwe’ groep gemotiveerde mensen.

Waarom CurrentWerkt?

Inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij bedrijven en overheden vraagt om maatwerk en degelijke kennis van wet- en regelgeving. CurrentWerkt combineert de noodzakelijke sociale vaardigheid met up-to-date vakkundigheid. Dit schept de voorwaarden voor succesvol sociaal ondernemerschap.

Als u via de button een e-mail aan ons zend, dan neemt één van onze accountmanagers binnen twee dagen contact met u op.

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij CurrentWerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan CurrentWerkt!