(085) 070 28 90     info@currentwerkt.nl

CurrentWerkt winnaar Nieuwe Helden-prijs 2022!

CurrentWerkt wint Rotterdamse LEF Prijs 2022!

Bedrijven

CurrentWerkt heeft een sociaal hart en een “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. Wij pakken aan. Zo weten wij ook dat wij niet de enige zijn. Er zijn veel meer organisaties met een mooi sociaal hart en die proberen wij bij elkaar te brengen.

Hoe kun jij als ondernemer helpen?
Wanneer jij mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben om aan betaald werk te komen wil helpen, dan ben je bij CurrentWerkt aan het goede adres. Jij de voordelen en de stempel maatschappelijk verantwoord ondernemen, wij het regelwerk en de risico’s. Ook in het kader van Social Return on Investment (SROI) kun je bij CurrentWerkt terecht.

Wij ondersteunen jouw organisatie met de realisatie zonder het extra werk. Het zorgvuldig selecteren en begeleiden van de kandidaten is onze missie, iets waar ons sociale hart iets sneller van gaat kloppen. Daarnaast is het ook bespreekbaar om de werkgeversrisico’s te verkleinen, door als CurrentWerkt zijnde hier zorg voor te dragen.

Wij pakken aan, maar hoe dan?
Een 6 stappenplan. Kort, maar krachtig.

  1. Jij geeft aan om welke vacature of werkzaamheden het gaat
  2. In overleg komen wij samen tot een functieprofiel
  3. CurrentWerkt selecteert zorgvuldig geschikte kandidaten en stellen er 1 of 2 voor
  4. De kandidaat komt bij ons in dienst en wordt bij jouw organisatie gedetacheerd
  5. Samen gaan we voor een langdurige samenwerking
  6. De kandidaat kan vast in dienst genomen worden of het detacheringscontract wordt verlengd

 

Intensieve begeleiding van de kandidaten
Wij begeleiden onze kandidaten op een intensieve manier. Dit doen wij samen met gecertificeerde (job)coaches en diverse ervaringsdeskundigen. Bij CurrentWerkt weten we waar we over praten en vooral met wie we praten. Elke klant heeft een persoonlijke accountmanager die wekelijks contact opneemt om de samenwerking en voortgang te bespreken. CurrentWerkt is hierbij de ondersteunende factor. Iemand met een detentieverleden is niet anders. Een nieuwe groep gemotiveerde werknemers. Dat is wat ze zijn. Wij hebben een schat aan kwalitatieve talenten met bakken energie. Doe er je voordeel mee!

Waarom CurrentWerkt?
CurrentWerkt is niet zomaar een uitzendbureau. Naast het sociale aspect, denken wij ook aan het commerciële aspect. Iets waardoor wij een ondernemer goed begrijpen. Wij ontlasten en denken mee met de organisatie.

Werken met een doelgroep zoals die van CurrentWerkt vraagt om maatwerk en kennis van wet- en regelgeving. Bij ons gaat noodzakelijke sociale vaardigheid hand in hand met up-to-date vakkundigheid. De key voor succesvol sociaal ondernemerschap.

Wil je graag bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Binnen twee dagen zal één van onze accountmanagers contact opnemen.

Werkzoekenden

Je wilt dolgraag aan de slag: jouw talenten en kwaliteiten gebruiken in een betaalde baan. Ben je iemand met een detentie achtergrond, of wil je gewoon iets anders. Meld je dan aan bij CurrentWerkt!

Gemeenten

Wij zijn een vraagbaak voor gemeenten. Onze actieve jobcoaches, met kennis van re-integratietrajecten, motiveren en stimuleren kandidaten door intensieve 1-op-1 begeleiding.

Bedrijven

Hoe kunt u als ondernemer mensen helpen aan een baan? Als werkgever wilt u herintreders een kans bieden, maar ziet u op tegen het regelwerk. Risico’s en begeleiding laat u over aan CurrentWerkt!